Du er landet på Gulvvarmeplader.dk, det helt rigtige sted at finde Uponor gulvvarme. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Uponor gulvvarme tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Uponor Comfort Plus pexrør 17×2 mm. Til gulvvarme. Rulle a 240 mtr.

Sidste produkt på vores liste er Uponor Comfort Plus pexrør 17×2 mm. Til gulvvarme. Rulle a 240 mtr. som vi har fundet til 4402,20 hos VVSproffen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Uponor Comfort Pipe PLUS-rør med ekstra udvendigt beskyttelseslag til anvendelse i gulvvarmesystemer.
Kan anvendes både i beton og i varmefordelingsplader.
Kontinuerlig temperatur 70°C, max.
95°C kortvarigt.
Består af fornettet polyethylen og er forsyne…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

Dyreste Uponor Gulvvarme på listen er Uponor Comfort Plus pexrør 17×2 mm. Til gulvvarme. Rulle a 240 mtr. fra VVSproffen.dk med en pris på 4402.20. Billigste udvalgte Gulvvarme er Uponor Comfort Plus pexrør 17×2 mm. Til gulvvarme. Rulle a 240 mtr. som du kan købe for 4402.20 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Uponor Gulvvarme data og priser er hentet fra 1 butikker (VVSproffen.dk). Alle Uponor Gulvvarme tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvvarme guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvvarme blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvvarme: